top of page
  • Forfatters billedeStartup Talks

De 5 bedste iværksætter podcasts

Der findes mange gode podcasts omkring business, iværksætteri, networking og lignende. Vi har herunder samlet de 5 podcasts inden for kategorien "iværksætteri", som vi klart kan anbefale. Alt efter hvilket humør du er i, hvilket fokus du ønsker eller hvor langt i processen du er med din egen virksomhed, så er der helt sikkert noget for dig. Du finder udvalget herunder.
1. MASTERS OF SCALE

Podcasten her er på engelsk, men det gør den bestemt ikke mindre interessant. Værten inviterer nogle spændende og store navne inde i studiet, som fortæller om deres rejse, hvordan de er nået dertil hvor de er i dag og hvordan de har fået idéen til deres virksomhed.

Du kan bl.a. høre om Nike, Netflix og Starbucks, som fortæller deres historier og strategier for at vokse fra en startup til et globalt brand.


Vi kan anbefale at starte med afsnittet omkring Airbnb, hvordan det hele startede og historien fra idé til realitet. Her fortæller en af stifterne hvordan de pludselig så en mulighed i markedet, da de selv oplevede behovet for at overnatte et sted. Hotellerne i byen var fuldt booket - hvad gør man så? Han fortæller samtidig hvordan de gik fra dør til dør hos de første Airbnb værter, for at blive klogere på deres behov og oplevelse med tjenesten.

Et inspirerende og underholdende afsnit, som får dig lyst til at høre mere.


Vil du lytte til afsnittet så finder du det her.2. IVÆRKSÆTTERDRØMME

Vi kan selvfølgelig ikke undgå at snakke om Iværksætterdrømme. Det er en podcast som tager lytteren med bag om iværksætteriet og viser hvordan det reelt er at starte en virksomhed. Podcasten lægger meget vægt på, at vise både fordele og ulemper ved at være iværksætter, og der lægges ikke skjul på noget igennem de forskellige afsnit.


I de forskellige afsnit handler det ikke så meget om selve casen / virksomheden der gæster studiet, men mere om iværksætterens rejse dertil hvor han/hun er i dag. Gæsterne fortæller på en meget ærlig og inspirerende måde hvordan de indtil nu har oplevet iværksætteriet, og kommer med masser af gode guldkorn og råd til andre iværksættere og selvstændige.


Podcasten har en ny gæst med i hvert afsnit, og du kan blandt andet høre iværksætter og influencer Ditte Julie Jensen, skuespiller og iværksætter Claire Ross-Brown, Løvens Hule succesen Party In A Box med Trine Hansen og mange flere.


Podcasten består af 2 sæsoner indtil videre, som kan lyttes til her eller der hvor du hører podcasts.3. STARTUP

I podcasten Startup, følger man Morten Resen og hans begyndelse på virksomheden GoLittle. Morten har sagt sit arbejde op på Go' Morgen Danmark for at forfølge sin iværksætterdrøm og et liv med mere frihed.Podcasten er ret interessant at lytte til, da man som lytter bliver taget med igennem samtlige processer i Mortens startup - ligefra forhandlinger til sponsorer og kaffesnakke med hustruen.

Man kommer ret tæt på hvordan det er at starte en virksomhed, hvor Morten også viser frustrationerne og tvivlen omkring alt det med at starte et nyt og usikkert kapitel i sit liv.


Du kan lytte til podcasten her eller der hvor du lytter til podcasts.4. IVÆRKSÆTTERHISTORIER

Podcasten Iværksætterhistorier startede tilbage i 2017, og har siden da haft mange dygtige iværksættere og erhvervsfolk inde til en snak. Her fortæller iværksætterne om deres vej til succes - både de som allerede har skabt en stor forretning, og giver råd og vejledning, og samtidig dem som stadig er i gang med rejsen mod succesen.


Du får som lytter et indblik i iværksætternes tanker og drømme, som foregår undervejs på deres iværksætterrejse og hvordan de gik fra idé til skalering. Gæsterne deler også råd ud til andre iværksættere, i forhold til de situationer de selv har stået i.


Lyt til podcasten her!
5. ENTREPRENEURS ON FIRE

Podcasten Entrepreneurs On Fire tager lytteren med ind i en startup verden, og fortæller om hvordan det er at starte en online virksomhed. Igennem de forskellige afsnit kommer værten med gode tips og tricks til iværksætteriet og hvordan man skaber en omsætning via en online forretning.Som navnet antyder taler de engelsk i podcasten, men det er på et niveau hvor de fleste kan være med.

Der er i skrivende stund omkring 2.000 afsnit af podcasten, så der er rigeligt at gå i gang med. Du udvælger bare de afsnit som du synes lyder spændende, og så er det ellers i gang med at lytte.


Er du on fire og gerne vil lytte til podcasten, så kan du gøre der her!


Så er det bare på med hørebøfferne og i gang med at lytte til den eller de podcasts du synes lyder spændende. Vi holder øje og opdaterer siden løbende, så du er sikker på at det er nyeste indhold der ligger klar til dig her som anbefaling :)


Rigtig god lyttelyst!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page