top of page
  • Forfatters billedeGæste Talker

Frihed er en kerneværdi for mig, og det gennemsyrer mit arbejdsliv


Månedens gæste Talker er - Michelle Rødgaard-Jessen som er iværksætter og hjælper i dag andre med at skabe deres egne arbejdsliv som freelancere eller sætte fut i deres eksisterende freelanceforretninger. Ved siden af, hjemmepasser hun i fællesskab med sin mand, deres to små børn, som de også drømmer om at hjemmeskole. Frihed og fleksibilitet er derfor kerneværdier for dem, hvilket også afspejler sig i deres arbejdsliv. Hun er lige nu med familien ude at rejse i seks måneder - pt. I Mexico.

Foto: privat


Værsgo' Michelle!


Jeg har været selvstændig i snart 8 år, og det var drømmen om et remote arbejdsliv, der tilbage i 2014 gjorde, at jeg som nyuddannet cand.merc(fluff ;) ) blev freelancer.


De første to år var jeg freelancer, og derefter fik jeg ansatte i min forretning og drev mit online marketingbureau (stadig remote, of course!), Workhero, i 5 år, indtil det blev solgt sommeren 2021.

Det frie arbejdsliv har været en kerneværdi fra start af. I starten handlede det om at kunne tage arbejdet med rundt i alle verdenshjørner som digital nomade, men efter jeg blev mor, begyndte det at handle om fleksibiliteten, så jeg fortsat kunne have mine børn hjemme.

Derfor forsøgte jeg at skabe det samme for mine ansatte i Workhero - de arbejdede 100% remote og deltid. Jeg ville skabe de arbejdspladser, som jeg synes, vi desperat mangler i vores samfund - nemlig arbejdspladser med plads til forskellige livsfaser og prioriteringer i livet. Jeg drømmer fortsat om et mere rummeligt arbejdsmarked, og hvor arbejde ikke er det vigtigste i livet, men hvor der er plads til andet i livet.


Det frie (arbejds)liv er stadig en del af min mission. Nu udlever jeg det dog ved at hjælpe andre med at skabe deres egne arbejdsliv som freelancere gennem mit firma Maanawork.

Jeg har været så meget igennem på min egen iværksætter-rejse. Lige fra at være tæt på at gå ned med stress, have fire barsler i rap i min virksomhed (inkl. Min egen), været presset økonomisk, have ubehagelige kunder udover alle de positive ting som at overvinde frygten for at sælge og faktisk blive ret god til det, skabe arbejdspladser og meget mere.

De mange (dyrtkøbte) erfaringer, vil jeg gerne vil dele ud af. Der er så mange ting, jeg gerne selv ville have vidst, da jeg sprang ud i iværksætteriet - forhåbentlig kan jeg hjælpe andre med at skyde genvej.Foto: privat


Mine egne succeskriterier for et godt arbejdsliv er:

  • 100% geografisk uafhængigt

  • Masser af tid med mine børn

  • Ingen skal kunne ringe til mig

  • Økonomisk gevinst

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page