top of page
  • Forfatters billedeGæste Talker

Kvaliteten er afgørende for væksten i virksomheden

Gæste iværksætter Christina Gunni fortæller her i indlægget hvorfor kvalitet er så vigtigt for at kunne vækste sin virksomhed, specielt når vi snakker om den branche hun er i.

Christina har startet sin egen virksomhed med silkeblomster, kunstige, men meget naturtro, blomster og planter. En branche hvor det godt kan være en udfordring når kunderne måske stadig skal overbevises og uddannes lidt i hvorfor produktet er så meget bedre end alternativerne. Her har Christina nogle helt specifikke fremgangsmåder.


Christina Gunni; CEO & Blomsterstylist for GUNNI SilksStudio


Det er tydeligt at se, at vi i Danmark stadig er lidt “kunstig blomst forskrækkede”. Vi er derfor opsatte på at finde den bedste kvalitet, indenfor naturtro blomster og planter.


SoMe er en fantastisk måde, hurtigt at få sit budskab ud til så mange som muligt på. Jeg har erfaret som nyudklækket iværksætter at kontakten på SoMe, efterfulgt af et fysisk fremmøde har den bedste effekt for min lille forretning.

Her kan kunden selv mærke og se kvaliteten vi tilbyder, samtidig med at det er et mere bæredygtigt valg end friske snitskåret blomsterbuketter hver uge.Ved at tage ud til hoteller, butikker, restauranter, kontorer etc. er det nemmere for kunden at tage en beslutning, både for at kvalitetssikre, men også for at høre om hvordan vi som virksomhed kører et mere bæredygtigt koncept.


Vi kalder os selv for en bæredygtig, cirkulær forretning, da kunden lejer buketterne/ dekorationerne, vi udskifter, afhenter og skiller blomsterne nænsomt ad, hvor blomsterne herefter er klar til en ny kunde. Vores kvalitet af silkeblomster kan man ikke lige tage ind i IKEA og købe. Vi tager ud til vores europæiske leverandør og håndudvælger blomsterne til vores sortiment. Derfor er det så vigtigt for en potentiel kunde at mærke produktet og føle sig tryg ved, at vores kvalitet er en hel anden.


Vores SoMe er vores portfolio, men for at få en lejeaftale i hus, skal vi ud og vise hvor fantastisk silkeblomster er, som alternativ til friske blomster. Vi vil gerne hjælpe så mange virksomheder, som muligt med at holde deres CO2-budget nede, ved at vælge os, som et alternativ og stoppe “køb og smid ud” kulturen.Kunne du tænke dig at se mere om Christinas arbejde, så kan du besøge hendes hjemmeside her.

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page